Fitness oktatóképzés - Oktatás

Az országos hálózat bővítése érdekében tanfolyam rendszerben képezzük Alizetics oktatókat. Célunk hogy minden településen legyen okleveles Alizetics oktató. Településenként, városonként egy-egy oktatót képzünk így megközelítőleg minden oktatónknak 10.000 lélekszám  áll rendelkezésére, hogy az Alizetics tanítványoknak tanítsák az Alizetics Tornát. Az Alizetics ma az egyik legnépszerűbben fejlődő, testfejlesztő program, mely gyorsan meghódítja a hölgyeket. Az oktatóink népszerűek és szakmailag folyamatosan fejlődnek.
 
A végzett oktatóknak lehetőségük van arra, hogy mellékállásban a saját városukban, településükön dolgozzanak. Vannak oktatóink akik napi 3-6 óra edzéstartással már 100 fős létszámmal dolgoznak.
 
Oktatóképzőnkben 4x6 órás kurzusokban biztosítunk lehetőséget arra, hogy az oktatójelöltek I-es fokozatú oktatókká váljanak
 
Első tanfolyam: A-modul képzés 6 óra
Második tanfolyam: B-modul képzés 6 óra
Harmadik tanfolyam: C-modul képzés 6 óra
Negyedik tanfolyam: I-es fokozatú oktatás 6 óra
Vizsgafelkészítés: 4 óra gyakorlat és elmélet
Írásbeli vizsga: 2 óra
Gyakorlati vizsga: 2-2 óra
 
Olyan jelölteket várunk akik munkalehetőséget keresnek és az  Alizetics által az egzisztenciájukat szeretnék megteremteni vagy esetleg fizetéskielégítésre szeretnének szert tenni. 
 
Az Alizetics magyar szabadalom, önálló oktatási rendszerrel és marketing hálózattal rendelkezik. Így a végzett oktatóinkat a rendszer támogatja reklámháttérrel és szakmai továbbképzéseken keresztül biztosítva van a továbbfejlődésük.
 
Ez egy olyan közösség amely a szakmai munka és a rendszeres munkavégzésen szerzett tapasztalatok és tapasztalatcserék, segítenek egy tisztességes jövedelemhez jutni amelyből meg tudsz élni.
 

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget! 
Töltsd ki a jelentkezési lapot most!

 
Jelentkezés feltételei:
- érettségi
- csinos, sportos testalkat
- sport szeretete
- 18-40 év közötti életkor
 
(Szívesen fogadjuk: a gyógytornász , egészségi dolgozók, testnevelők, pedagógusi végzettséggel rendelkező diplomásokat, élsportoló múlttal rendelkező fiatalokat.) Jelentkezhetnek azok is akik nem nyertek felvételt az általa választott szakmára és egy évet várakozni kényszerült.Ez idő alatt el tudja sajátítani az Alizetics módszert. 
 
Oktatási áraink:  
Alap oktatóképzés kistelepülések tekintetében (rendkívüli kedvezménnyel): 22.000 Ft.
A- modul képzés: 50.000 Ft. 
B-modul  képzés50.000 Ft. 
C- modul  képzés50.000 Ft. 
I-es fokozat  képzés: 50.000 Ft. 
 

Akció!

Amennyiben egy összegben fizeti a tanfolyam teljes díját, úgy Ön
10 %-os kedvezményben részesül.
 

Légy az oktatónk!
Töltsd ki a 
jelentkezési lapot most
és lépj az önállóság útjára.

 

0.027 mp